Vi har öppet.

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset följer vi riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

Umeå Trafiksäkerhetscenter har mot bakgrund av rådande läge beslutat att elever, kunder samt anställda som varit utomlands eller träffat coronasmittad person inte ska delta på utbildning hos Umeå Trafiksäkerhetscenter, inom två veckor efter hemkomst/eventuellt smittotillfälle.

Utöver detta gäller att:

Medarbetare med förkylningssymptom får inte komma till arbetsplatsen.

Kunder med förkylningssymptom uppmanas att stanna hemma. Vi erbjuder fri ombokning för elever som känner sig förkylda eller är oroade. Om en kund ändå kommer till kurs med sjukdomssymptom och vår personal gör bedömningen att det kan finnas risk för smittspridning kommer deltagandet ställas in

Vi uppmanar till god handhygien.

Vi torkar av kontaktytor i våra lokaler flera gånger dagligen.

Vi har rengöringsservetter i bilarna så man kan torka av kontaktytor. Hos oss på Umeå Trafiksäkerhetscenter sitter man till största delen ensam i bilen under övningarna, vilket är extra fördelaktigt nu i tider där man uppmanas att undvika kontakt i trånga utrymmen. Vi har dessutom stora lektionssalar så man kan sitta med större avstånd till varandra.

Vi tar inte i hand när vi hälsar på kunder och samarbetspartners för att minska risken för smitta.

Vi följer utvecklingen löpande och kommer att göra nya bedömningar vid behov. Då kan ni läsa om det här samt i våra sociala kanaler.