Hörnefors logotyp

Våra utbildningar

Vi ger dig både personalvård, bättre miljösamvete och stärker ditt varumärke. Samtidigt sänks dina kostnader. Vi vill berätta hur!

Trafiksäkerhetsutbildning
Vi tar det från början. Ett förändrat trafikbeteende spar ditt företags kostnader. Vi anpassar kursen utifrån erat behov.
Berätta hur

SPAR – miljövänlig körning
Sänk dina bränslekostnader upp till 20 % och bli en miljötrafikant. Du spar pengar utan att tappa tid.
Berätta hur

B.R.A. – Beteenden, risker och attityder
Låt dina fordon och din personal vara den främsta reklampelaren.Trafiksäkerhetspolicy, varumärkesvård och arbetsmiljö engagerar.
Berätta hur

YKB – Yrkeskompetensbevis
Håll dig uppdaterad och välutbildad inom ditt yrke. I Hörnefors genomför du din fortbildning för yrkeskompetensbevis.
STRs YKB-utbildningar

Precisionskörning
Stora kostnader för småskador? En kort vidareutbildning av din personal är välinvesterad tid.
Berätta hur

HLR - Hjärt-lungräddning
Addera mervärde med ytterligare en livsviktig utbildning.
Berätta hur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Umeå Trafiksäkerhetscenter är väl förberedda för att hjälpa ditt företag att spara kostnader och samtidigt bygga upp ditt varumärke.

Hos oss kan man även få köra med egen bil. Detta för att få lärakänna sin bil bättre.

Kommer det in många klagomål? Har du fått nya krav från försäkringsbolaget? Eller är det dags för en uppföljning av din trafiksäkerhetspolicy? Vi hjälper dig att lösa även dessa frågor.

På Umeå Trafiksäkerhetscenter jobbar vi med riskmedvetenhet och beteendeförändring. Utbildningarnas värde maximeras genom en kombination av upplevelse och teori, tillsammans med en välutvecklad pedagogik. Värdet mäter vi i förändrat trafikbeteende. 

Det går alldeles utmärkt att plocka delar ur utbildningarna. I samråd effektiviserar vi din utbildningsinsats, kontakta oss direkt 0930-212 86!

Umeå Trafiksäkerhetscenters attityd
På Umeå Trafiksäkerhetscenter pratar vi om riskmedvetenhet. Att lära sig köra på halt underlag är inte möjligt på några timmar – och det är inte heller relevant i trafiken.

Umeå Trafiksäkerhetscenter har under de 30 år som vi jobbat med trafiksäkerhet kommit långt med utvecklingen av våra utbildningar. Den tidigare ”halkkörningen” har vi lämnat bakom oss och jobbar istället med en upplevelsebaserad utbildning som ger magsug, eftertanke och viktiga insikter. Därmed förändrar vi attityder och beteenden i trafiken, vilket är vårt mål. Läs gärna mer om vår pedagogik.

Våra utbildningar leder till ett en säkrare tillvaro för både din personal och andra trafikanter. På samma gång stärker du ditt varumärke och sänker dina kostnader. Välkommen till oss på Umeå Trafiksäkerhetscenter !